Heather Shaw-nak (galériánkban) a saját bevallása szerint nem volt más választása, mint humoristának állni, miután rádöbbent, hogy kísértetiesen hasonlít Jim Carrey-re.

“Eléggé ironikus, hogy ilyen arcom van, de igazából gyerekkorom óta mindig is komikus akartam lenni” - mondta Shaw egy TikTokon megosztott videóban. Shaw azt is hozzátette, hogy a hasonlóságnak köszönhetően úgy érezte, hogy valójában nem is maradt sok választása.

“Mi mást csinálhatnék?. Képzeld el, ha orvos lennék ezzel az arccal. Csak úgy besétálnék a kórterembe azzal, hogy 'Rossz hírek: Ön rákos. Sok szerencsét!'” - jegyezte meg humorosan Shaw, majd Carrey ikonikus vigyorát is megvillantotta.

“A Jim Carrey-mosoly nagyon nehéz. És ha szó szerint nem ilyena szájjal születtem volna, valószínűleg nem lennék képes rá” - mondta korábban Shaw.

Az egyik kommentelő végül azt is megkérdezte, hogy Carrey tud-e egyáltalán arról, hogy parodizálta már őt, amelyre Shaw azt felelte, hogy egyelőre nem, így valószínűleg a színész minden rajongója arra vár, hogy reagáljon a jövőben minderre.