Ha szuperhősfilmről van szó, egész biztosan először a Marvel és DC felhozatala közül próbálunk valami kedvünknek valót találni, továbbá ott vannak még az X-Men megjelenések, illetve Christopher Nolan Sötét lovag trilógiája.

Vannak persze igazi “különlegességeknek” mondható produkciók is, és egy ilyen többek között a 2011-ben Michel Gondry rendezésében mozikba került Zöld Darázs is, amely nem igazán nyerte el sem a rajongók, sem pedig a kritikusok tetszését. A film jelenleg is mindössze 44 százalékon áll a Rotten Tomatoes portálon, így azt gondolhatnánk, hogy a Zöld darázs már csak arra vár, hogy végleg a feledés homályába boruljon.

Seth Rogen és Jay Chou párosa tehát nem igazán lopta be magát a nézők szívébe az elmúlt tíz évben, ám úgy tűnik, hogy a film igencsak hasít jelenleg a Netflixen, hiszen jelenleg az ötödik helyet foglalja el a top 10 legtöbbet megtekintett tartalom között.

Egyelőre azonban nincs magyarázat arra, miért is keresik fel ennyien a Zöld darázst, nem született egyelőre mélyreható elemzés minderről, és a maga a szolgáltató sem különösen promózza tolja az előfizetők elé.