Ez lesz 2024 legviccesebb horrorvígjátéka? Robin Williams lánya rendezte

Mit tehet egy kirekesztett gimis csaj, ha már szeretne végre bepasizni? Életre kelt egy jóképű halottat.

Ez történik a Lisa Frankenstein című horrorvígjátékban, amelyben Lisa (Kathryn Newton) és a feltámasztott elhunyt (Cole Sprouse) mellett az előzetes alapján egy baltának jut a harmadik főszerep, ami arra utalhat, hogy a kapcsolatban hullámvölgyek is előfordulnak, és a társadalmi elfogadottsága sem tökéletes. A film ambiciózus voltának bizonyítéka, hogy a rendezője Robin Williams lánya, Zelda Williams, aki először futott neki egész estés produkciónak.

A forgatókönyvíró sem akárki, Diablo Cody, aki Oscart nyert a Junóért, és ő jegyzi az Ördög bújt beléd című horrorvígjátékot, amely mára kultikus rangra emelkedett, a Halloween-partik és házibulik egyik nagy kedvence. Erről az opuszról azt jegyezték meg a kritikusok, hogy elég jó lett ahhoz képest, hogy egy hiányos öltözetű húsevű pompomlány (Megan Fox) kergeti benne a tesztoszterontól duzzadó fiúkat, és néhány párbeszéd is nagyon okosra sikeredett. 

fantasy | horror | vígjáték

Az elismert író, Diablo Cody szerelmi története egy meg nem értett tinédzserről és középiskolai szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután egy sor... több»