A Marvel és a Sony gyakorlatilag az utóbbi évek legizgalmasabb együttműködését hozták össze a Pókember filmekkel, noha ez a partnerség egyáltalán nem mondható felhőtlennek.

Az Idegenben után ugyanis igencsak úgy tűnt hogy a két stúdió végleg hátat fordít egymásnak, így egy ideig teljesen reménytelennek tűnt, hogy egy harmadik Pókember film elkészüljön, szerencsére azonban maga Tom Holland kibékítette a feleket.

Ennek eredményeként idén decemberben érkezik is a Pókember 3 - Nincs hazaút, amely egyúttal egy új szintre is emeli az MCU-t, hiszen elszabadul az őrület multiverzuma, így a produkcióban felbukkan Alfred Molina és Jamie Foxx is, akik a Sam Raimi és a Marc Webb által rendezett Pókember filmekben alakították Doktor Oktopuszt és Electrót.

Könnyen lehet azonban, hogy a harmadik Pókember filmmel véget is ér kedvenc hálószövőnk története a Marvel filmes univerzumában, minderről pedig maga Zendaya beszélt egy friss interjúban, amelyben a további folytatásokról fagatták.

“Nem tudjuk, hogy készül-e további folytatás. Általában csinálsz három filmet és az is már épp elég” - jegyezte meg humorosan a fiatal színésznő, majd hozzátette, hogy a Pókember filmek munkálatai során a készítők érezhetően a kísérletezésre helyezték a hangsúlyt, így a jövő csakugyan kifürkészhetetlennek tűnik.