Milla Jovovich már számtalan alkalommal bizonyította, hogy az egyik legkeményebb színésznő Hollywoodban. Tulajdonképpen tekinthetjük a modern akcióhősnő-zsáner egyik első képviselőjének is. Ám még így is volt egy jelenet a legújabb filmje, a Monster Hunter - Szörnybirodalom forgatásán, ahol komolyan halálfélelme volt.

Erről egy interjú során mesélt, ahol elmondta, olyan élményben volt része, amit lehet, hogy gyerekkorában még nagyon élvezett volna, ám most szabályosan az életét féltette. Egy olyan jelenetről van szó, amiben a karakterét szállító terepjáró pörögni-forogni kezd a tengelye körül (hogy felborul vagy más történik vele, az ebből a szempontból mindegy is).

Általában az ilyen jeleneteket a legtöbb mai akciófilmben CGI segítségével oldják meg, de ha mégsem, akkor is leginkább kaszkadőrökkel veszik fel. De nem így tettek a Monster Hunter - Szörnybirodalom forgatásán, ott ugyanis a színészek ültek a kifejezetten erre a jelenetre tervezett és épített szerkezetbe. Aztán a felvételen elkezdték forgatni, közben törmeléket szórtak rá, Milla Jovovich pedig hirtelen azt sem tudta, merre van a fel és a le.

A színésznő elmondta, talán gyerekként élvezte volna a dolgot, de felnőtt fejjel komolyan aggódott az életéért. Szerencsére végül mindenki megúszta a dolgot sértetlenül, mi pedig a filmben nézhetjük meg, hogy végül mi is történik a terepjáróval és a Milla Jovovich által alakított kommandóssal.