Ezért nem lehet Henry Cavill soha James Bond?

Amióta tudni lehet, hogy Daniel Craig többé nem ölti magára James Bond öltönyét, megy a találgatás, hogy ki lehet őfelsége következő titkosügynöke. Az elmúlt hónapokban rengeteg név felmerült a szereppel kapcsolatban, de továbbra is elég nagy talány, hogy végül ki veheti majd át a stafétát.

Az egyik legtöbbet emlegetett név Henry Cavillé, akit a legtöbben csak az aktuális Supermanként ismernek, pedig rengeteg filmben játszott már. A színész nem egy interjúban beszélt már arról, hogy mennyire szeretné elnyerni James Bond szerepét, amivel egy gyerekkori álma válna valóra.

Egyelőre nem tudni, hogy ő lehet-e végül a befutó. Csakhogy van valaki, aki szerint nincs semmi esélye. Ez a valaki pedig nem más, mint a James Bond témában elismert névnek számító Dr. Ian Kinane, a kifejezetten James Bonddal foglalkozó weboldal vezető szerkesztője. Ő ugyanis úgy véli, Henry Cavill egész egyszerűen már túl híres ehhez a szerephez.

Dr. Ian Kinane véleménye szerint a színész azzal, hogy ő lett a DC-univerzum aktuális Supermanje, és ráadásul mellette még a Mission Impossible franchise-ban is tiszteletét tette, már nem igazán illik rá James Bond szerepe. Hiába az angolos sárm és a színészi tehetség, ő már túlságosan is felkapott színész lett.

És a jó doktor hasonló véleményen van az utóbbi időben felkapott többi névvel kapcsolatban is. Vagyis szerinte nagyjából ugyanúgy és ugyanazért esélytelen James Bond szerepére Henry Cavill mellett Tom Hardy, Tom Hiddleston vagy Idris Elba is. Szerinte egy feltörekvő brit színész lehet majd a befutó, aki egyelőre csak bontogatja a szárnyait. Még konkrét nevet is említett: Jamie Bellt is esélyesnek véli.

Cavill sorozatának, a Vaják 2. szezonja már a Netflixen.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»