Ezért szakított DiCaprióval Gisele Bündchen

Gisele Bündchen volt szupermodell nemrég a Porter magazinnak adott címlapinterjút, amiben szóba került többek között nemrég megjelent életrajzi könyve is, a Lessons – My path to a meaningful life.

A könyvben – és az interjúban a modell őszintén beszél magánéletéről, és elmesélte azt is, hogyan és miért ért véget a közvéleményt eléggé foglalkoztató kapcsolata Leonardo DiCaprioval.

A színész és a modell 2000 és 2005 között voltak együtt, Bündchen abban az évben még az Oscar-díjátadóra is elkísérte DiCapriót, amikor jelölték az Aviátorban nyújtott alakításáért – ez volt az egyetlen alkalom, amikor a színész barátnőjével ment a ceremóniára.

A kapcsolat a modell szerint azért ért véget, mert ő felhagyott azzal, hogy alkohollal, cigarettával és túl sok munkával kábítsa magát, és egyre nagyobb szükségét érezte annak, hogy az igazán fontos dolgokra figyeljen. Ám ezzel a törekvésével abban a kapcsolatban egyedül maradt: ő változott, a színész nem, így meg kellett hoznia élete egyik legnagyobb és legnehezebb döntését, amikor szakítottak.

A modell most Tom Brady, a New England Patriots sztárirányítójának felesége, akivel 2006-ban ismerkedtek meg. Közösen nevelik két gyermeküket, és a férfi előző kapcsolatából származó fiát is. A jelek szerint irigylésre méltóan boldog életet élnek – és a modell végre megtalálta azt a partnert, aki mellett ki tudja teljesíteni a tartalmas életre való törekvéseit.