Ezt a 10 Netflix-sorozatot nézi most mindenki a világon

Megszokhattátok már, hogy szerdánként hozunk nektek egy összegző toplistát arról, hogy éppen milyen filmeket és sorozatokat néz a világ a Netflixen. Most is hoztunk nektek egy ilyet tegnap. Ma viszont egy másik érdekes toplistával is kedveskedünk nektek. Az alábbin ugyanis azt mutatjuk meg, hogy milyen angol nyelvű sorozatokra van a világ rákattanva a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. Egy pici átfedés lesz a két lista között, de ettől még ez nem kevésbé érdekes.

#10

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy férjes asszony egy sorsdöntő hétvégét tölt otthonától távol, ahol rátalál a szenvedély, de egy tragédia arra készteti, hogy megkérdőjelezze a hozzá közel állókkal... több»

1 700 000 órányi nézettség. Az erotikával fűszerezett romantikus sorozatot lassan egy hónapja mutatta be a Netflix. Ez alatt számos új széria és műsor érkezett, de a Végzetes csábítás mindvégig tartani tudta a népszerűségét, és ennyi idővel a premierje után is kiharcolta a top10-es helyezést.
#9

dokumentum | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilm Patrick Mahomes, Kirk Cousins és Marcus Mariota játékát mutatja be a 2022-es szezon során. több»

1 700 000 órányi nézettség. Az NFL sztárjait felvonultató dokusorozat még július első felében debütált platformon, de még mindig milliók nézik, így továbbra stabilan hozza a top10-es helyezést.
#8

animáció | családi | rövidfilm | vígjáték

Netflix

Barbie ismét számos izgalmas kalandot él át barátaival és testvéreivel Malibun található meseszép otthonukban és környékén. több»

1 900 000 órányi nézettség. Több, mint tíz éve készült a sorozat, de a Barbie-film sikerét ügyesen lovagolta meg a Netflix, így a világon most ez a 8. legnézettebb műsor a platformon.
#7

59 Sonic Prime  (2022)

(2)

akció | animáció | kaland

Netflix

Sonic egy magas oktánszámú kalandban látható újra, ahol egy furcsa új multiverzum sorsa az ő kesztyűs kezében van. több»

2 100 000 órányi nézettség. A nagysikerű Sonic videojátékok és filmek mellett a franchise a tévéket is meghódította. A Netflix animációs szériája váratlanul nagy siker a globális piacon, az ötödik és a hatodik helyezett is csak alig előzte meg.
#6

90 Briliáns elmék  (2011)

(27) (18)

dráma | vígjáték

Netflix

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»

2 200 000 órányi nézettség. Bár nem eredeti Netflix-produkcióról van szó, a nézők még mindig nem bírnak betelni a nagysikerű sorozattal, holott az utolsó évad már két éve került adásba.
#5

vígjáték

Netflix

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»

2 200 000 órányi nézettség. Nem sokat lehetett hallani a vígjáték sorozatról a premierjét követően, de nagyon hamar hatalmas sikert aratott, és a bemutatását követő hetekben kirobbanthatatlan az élmezőnyből.
#4

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»

3 000 000 órányi nézettség. Ma végre megérkezett a második évad második fele, mely egy nagy cliffhanger után folytatódik. A sorozat még mindig a toplista elején áll, az új részekkel pedig jó eséllyel még előrébb fog lépni.
#3

romantikus

Netflix

Vajon az új dögös versenycsapat kibírja hancúrozás nélkül, és hazaviheti valaki a bámulatos főnyereményt? több»

3 200 000 órányi nézettség. A nézők nem tudnak betelni a Netflix valóságshow-jával, az ötödik évadot rögtön a globális toplista harmadik helyére repítették.
#2

dráma | romantikus

Netflix

A Sullivannél történt veszekedés után Maddie azon fáradozik, hogy kitalálja, hogyan segíthetne Calnak, és közben próbálja megérteni a saját érzelmeit. Helennek nehéz... több»

5 300 000 órányi nézettség. A dráma egy dél-karolinai, összetartó baráti társaságról szól, Sherryl Woods könyvsorozata alapján. Az új évad új kapcsolatokat és kihívásokat hoz a szereplők számára, köztük a gyerekkori legjobb barátnők, Maddie, Helen és Dana Sue számára, akik különböző akadályokkal néznek szembe. Az Édes magnóliák egyike a Netflix számos népszerű könyvadaptációjának, a 3. évad pedig jelenleg 50 országban a Top 10-es sorozatok között szerepel.
#1

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

7 800 000 órányi nézettség. A Vaják 3. évada, valamint az Édes Magnóliák harmadik évada uralja a streaming platformot. A Vaják harmadik évadának második felében Henry Cavill utolsó epizódjait láthatjuk a címszerepben, ami a fő oka annak, hogy a rajongótábor jelentős része kitart a sorozat mellett. A sorozat nézettségi mutatói a Rotten Tomatoes-on azonban az évadok során csökkentek, és a harmadik évadban 22%-os mélypontot értek el.