Nincsen film hiba nélkül. Teljesen mindegy, hogy a színészek bakiznak valahol, esetleg a sztoriban van logikai bukfenc, de az is gyakori, hogy valami nem odaillőt látunk a képernyőn. Valami ilyesmit szúrtak ki a szemfüles rajongók a Bosszúállók: Végjátékban is!

Mint ismert, az utolsó Bosszúállók moziban a Földet (és a galaxist) védő hősök összeálltak, hogy együttes erővel megfékezzék Thanost is seregeit. Egy ilyen gigantikus csata már csak a dráma miatt sem múlhat el veszteségek nélkül. Az egyik ilyen veszteség pedig a Marvel moziverzum első tíz évének egyik fő mozgatórugója, Tony Stark, vagyis Vasember volt.

Ő az életét adta azért, hogy megmentse a világot, a film végén pedig a temetését is láthatjuk. Majd nem sokkal ezután következik az a jelenet, amelyben a rajongók kiszúrtak egy apró, alig észrevehető bakit.

Arról az alig fél perces jelenetről van szó, amikor Happy Hogan Tony Stark kislányával beszélget a ház verandáján. Itt látható egy pillanatra egy felülről belógatott mikrofon szőre. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy ez a baki nem véletlenül kerülte el eddig a rajongók figyelmét.

Nem látható ugyanis a film mindegyik kiadásában. Többnyire mindenki a szélesvásznú változatot láthatta, amelyből a kép vágása miatt hiányzik. Viszont a Disney+-on már megnézhető az IMAX változat is, ahol már látható a mikrofon.