Ezt a szexviccet tuti nem szúrtad ki a Jégvarázsban

Amikor gyerekként számtalanszor megnéztük a kedvenc filmjeinket, soha nem vettünk észre semmi durva dolgot...

...de, ha később újra felfedezzük őket, megláthatjuk, hogy a készítők néhány felnőtt poént is elrejtettek a gyerekeknek szóló alkotásokban. Így tett a Disney is, amikor beillesztett néhány viccet a Jégvarázsba a felnőttek számára, akik kénytelenek voltak megnézni a gyerekeik miatt a filmet.

Szóval, felnőttként fergeteges élmény lehet újra megnézni egy olyan alkotást, amit gyerekkorodban imádtál - különösen, ha rájössz, mennyi poénról maradtál le. A gyerekfilmek és gyerekeknek készülő tévéműsorok alkotói jó munkát végeznek annak érdekében, hogy a szülők is jól szórakozzanak.

Az a bizonyos szülőknek szánt vicc a Jégvarázsban

Az embereket a nevetés kerülgette, miután felfedeztek egy ilyen pillanatot egy Disney-sikerfilmben, amely sokunknak elkerülte a figyelmét, amikor először néztük meg. A 2013-as kasszasiker a nővéreket, Annát és Elzát követi nyomon, akik közül az előbbit eljegyzi Hans herceg.

Amiről azonban a fiatalabb nézők valószínűleg lemaradtak, az a herceggel kapcsolatos lábméretes vicc. Miközben Anna és Kristoff a fagyos erdőben utazik, hogy megtalálják Elzát, a férfi kikérdezi a hercegnőt, hogy valójában mennyit tud a jövendőbelijéről.

A lány megkockáztatja, hogy a legjobb barátját "valószínűleg Johnnak" hívják, a kedvenc étele a szendvics, a szeme színe pedig "álomszép". Kristoff ezután huncutul megkérdezi, hogy mekkora a herceg lába, mire a lány vidáman válaszol: "A lábméret nem számít."

Khm...ugye most már mind értjük, miről is szólt valójában ez a kérdés... Ejnye-bejnye Disney... #LOL

85 Jégvarázs  (2013)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Elsa királynő mágikus képességének köszönhetően véletlenül örök télbe borítja a birodalmat, majd elmenekül, hogy többé ne árthasson senkinek. Azonban testvére, Anna... több»