Ezt az egy jelenetet rendezte Michael Bay a Bad Boys 3-ban

Michael Bay filmjeit lehet szeretni vagy kevésbé szeretni, kétség sem fér azonban hozzá, hogy a Bad Boys filmekkel két igazán kultikus darabot tett le az asztalra. A rajongók egyik legnagyobb sajnálatára azonban nem Bay foglalta el a napokban mozikba került harmadik rész rendezői székét.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah ne gondoltak volna a rajongókra, hiszen Bay egy kisebb cameo erejéig fel is bukkan a Bad Boys 3-ban, amelyet ráadásul maga a legendás rendező elképzelései alapján valósítottak meg.

A páros egy friss interjú során árulta el, hogy korábban számos ötletük volt arra vonatkozóan, melyik jelenetben is bukkanhatna fel Michael Bay. „Két képsor is van, amelyekben mi is szerepelünk a filmben, végül rájöttünk, hogy ő lehetne az MC Marcus lányának esküvőjén” – jegyezte meg Adil El Arbi.

Fallah pedig azt is elárulta, hogy nem csupán Bay szerepeltetésével, hanem rendezői formanyelvével is tisztelegni kívántak előtte, így az ő rá jellemző karakteres, 360 fokos kameramozgással oldották meg a jelenetet.

„Michael Bay ott volt a forgatásokon, és elmagyarázta nekünk, hogyan is kell mindezt csinálni, hogyan is kell fordulnia a kamerának. Ezt a dolgot tanítani kellene a filmes sulikban, mivel elképesztően meta!” – magyarázta El Arbi.

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk tehát a hazai mozikba is megérkezett, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megőriznie valamit a korábbi epizódokból. Ha pedig még nem sikerült eljutnotok a filmre, a fenti előzetes garantáltan ad egy lökést ahhoz, hogy beüljetek rá.