Ezt tanácsolta Tom Cruise Timothée Chalametnek

Timothée Chalamet a GQ novemberi számában elárulta, milyen tanácsot kapott Tom Cruise-tól.

A 27 éves színész elárulta, hogy a Top Gun: Maverick sztárja egy "csodálatosan inspiráló" e-mailt küldött neki, amely egy listát tartalmazott azokról a szakértőkről, akiket a kaszkadőrképzéshez használhat.

Timothée hozzátette, hogy Tom, aki híres arról, hogy saját maga csinálja a kaszkadőrmutatványokat a filmekben, azt mondta neki, hogy "csak rajta múlik", hogy megtanulja-e ezeket a készségeket, hogy tovább tudjon lépni a karrierjében.

"Miután találkoztam Tom Cruise-zal, közvetlenül az első Dűne befejezése után, a legcsodálatosabb inspiráló e-mailt küldte nekem" - az összes olyan szakértőt felsorolta a mail, akire a fiatal színésznek szüksége lehet a kaszkadőrképzéshez, beleértve egy motoros és egy helikopteres edzőt is.

"Alapvetően azt mondta, hogy a régi Hollywoodban tánctanfolyamot és harci tréninget kaptál, és ma már senki sem fogja ezt a színvonalat tartani veled szemben. Szóval ez csak rajtad múlik. Az e-mail tényleg olyan volt, mint egy hadüzenet" - tette hozzá Timothée.

A színész azt is elárulta, hogy nyolcszor nézte meg a Top Gun: Mavericket.

"A Top Gun óriási inspirációt jelentett számomra, amikor a Dűne forgatásán dolgoztunk. Néhányan a stábból gúnyolódtak azon, hogy elmegyünk megnézni, de én úgy gondoltam, hogy ez az egyik legjobb film, amit valaha láttam" - tette hozzá a sztár.

A Dűne: Második rész című filmben végzett munkájáról így nyilatkozott: "Hihetetlenül értékes volt, hogy annyi időt tölthettem Zendayaval és az asszisztensével, Darnell-lel, és amikor Tom Holland is eljött a forgatásra. Ők jó Hollywood. Jó energiájú Hollywood. Aztán Austin Butler és Florence Pugh. Úgy érzem, hogy olyan emberekből álló közösséget hozok létre magamnak, akiket a jó dolgok érdekelnek."