Ezzel a vígjátékkal tér vissza 5 év után Judd Apatow!

Aki szerette a Judd Apatow által készített Kész katasztrófa, 40 és annyi vagy A 40 éves szűz című filmeket, most örülhet, mert alkotójuk öt év pihenés után ismét jó formában van. Márciusban az SFXW fesztiválon mutatják be legújabb filmjét, a Staten Island királyaet (magyar címe még nincs).

A film Pete Davidson, a Saturday Night Live című tévés kabaréműsor sztárjának felemelkedéséről szól, természetesen vele a főszerepben. Ez lesz a fesztivál nyitó alkotása. A Saturday Night Live-ról érdemes tudni, hogy innen indult a hollywoodi komikus színésztársulat nagyjából fele, Adam Sandlertől Chris Rockon és Mike Myersen át Susan Wiigig.

A texasi Austinban minden évben márciusban megrendezett SFXW fondorlatos programmal jelentkezik: a nagyjából két és félszáz mozgóképes produkciót felvonultató mezőnyben nagy stúdiófilmek ugyanúgy szerepelnek, mint független vagy kísérleti alkotások. A stúdiók itt tesztelik először nyilvánosan, hogy a szezonban bemutatásra váró produkcióik milyen közönség- és kritikai fogadtatásra találhatnak.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatun majd, mint Steve BuscemiMarisa TomeiBel PowleyPamela AdlonMoisés AriasPete Davidson és Kevin Corrigan.

A Staten Island királya 2020. július 18-től látható a magyarországi mozikban.