Ezzel az egy feltétellel vállalta James Cameron a Terminator: Sötét végzetet

Gőzerővel készül a legújabb Terminator film, a  Sötét végzet, amelynek munkálataiban producerként James Cameron is részt vesz.

A legendás rendező mellett Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is feltűnik majd a filmben, a franchise új szereplőjeként pedig Mackenzie Davist köszönthetik a rajongók. Az új Terminator film rendezői székét pedig a Deadpool alkotója, Tim Miller foglalhatta el.

Cameron korábban nyilatkozott arról, hogy a Sötét végzet sokkal szorosabban kapcsolódik majd a klasszikus Terminator epizódokhoz, és egy pörgős, szűkebb időkorlátot ölel majd fel a cselekmény, akárcsak az eredeti elő és második rész.

Egy friss interjúban James Cameron pedig azt is elárulta, milyen feltételek mellett is tért vissza a produkcióhoz. „Amikor megkerestek azt mondtam, ’Nézzétek, nagyon szívesen részt veszek ebben az egészben, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ne dolgozzak együtt újra régi barátommal, Arnold Schwarzeneggerrel. Még akkor sem, ha ez a film egy új generációnyi karaktert akar felvonultatni’, majd azt is megkérdeztem, Linda is visszatér-e?” – mesélte a film producere.

A rajongók számára pedig aligha lehet ígéretesebb jel arra, hogy egy igazán kiemelkedő Terminator filmet kapjanak, mint a két színész jelenléte a Sötét végzetben, amelyre ez év október 31-ig kell majd várniuk, amíg a hazai mozikba is megérkezik.