Ezzel eldőlt Pókember sorsa, és ennek sokan nem fognak örülni

A Pókember 3 - Nincs hazaút az idei év egyik legjobban várt filmje, mostanáig azonban kérdéses volt, hogy Tom Holland visszatér-e Peter Parkerként szerepében

A Holland-féle Pókember még 2016-ban bukkant fel először az Amerika kapitány: Polgárháború című produkcióban, és bár a karakter azóta két önálló filmet is kapott, az idén decemberben debütáló Nincs hazaút az utolsó fejezet lesz majd.

Minderről egyébként maga Tom Holland beszélt az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban: “Mindannyian tudtuk, hogy a Nincs hazaút lesz a franchise vége. Azt hiszem, ha újra lehetőségünk nyílna újra elmerülni ezekben a karakterekben, akkor a történet is más irányt venne, egy teljesen más hangulatú sztorit építenénk” - mondta  színész, majd hozzátette, hogy bármikor szívesen újra elvállalja Pókember szerepét, ha a stúdió ismét megkeresi őt.

Az új Pókember trilógiát rendező Jon Watts azoban egész biztosan marad a Marvelnél, hiszen a tervek szerint 2023-ban megjelenő Fantasztikus négyes rendezői székét ő foglalhatja majd el.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»