Christina Applegate (galériánkban) nyíltan beszélt az egészségi problémáiról. A színésznő elmondta, hogy szklerózis multiplex diagnózisa óta közel tizennyolc kilót hízott, ez a változás pedig teljesen megváltoztatta az önképét.

“18 kilót híztam a mozgásszegénység és a gyógyszerek miatt, egyáltalán nem úgy tekintek magamra és nem is érzem úgy magamat, ahogy ismerem önmagam” - mondta Applegate a Los Angeles Times-nak.

A színésznő hozzátette, hogy ezek a változások javarészt a Halott vagy forgatása során történtek, így nem sokáig is képes arra, hogy megnézze a sorozatot. “Nem szeretném látni magamat, ahogy küszködök. Egy bizonyos ponton már képes voltam elhatárolódni a saját egómtól, így rá kellett jönnöm, milyen gyönyörű produkció valójában” - tette hozzá Applegate.

Applegate-nél a sorozat harmadik részének forgatása közben diagnosztizálták a szklerózis multiplexet. Jen Harding szerepéért egyébként a színésznőt Screen Actors Guild-díjra is jelölték. Ehhez kapcsolódóan elmondta, hogy nagy valószínűleg a 2023-as SAG-gálán lesz az utolsó megjelenése, a jövőben pedig szinkronszínészként folytatja pályafutását.

Az interjú során Applegate azt is elárulta, hogy a már említett Halott vagy munkálatai során gyakorlatilag egy roncsnak érezte magát, miközben a diagnózisával is meg kellett küzdenie.

dráma | krimi | vígjáték

Az utolsó évadban a tét egyre magasabb és a titkokat egyre nehezebb megtartani. több»