Feláldozhatók 4: Egy újabb legendás színész a fedélzeten

A 2010-es évek egyik nagy mozis durranása volt, amikor Sylvester Stallone összetrombitálta a ’90-es évek nagy akciósztárjait egy közös lövöldözésre a mozivásznon. A The Expendables - A feláldozhatók elég nagy siker volt, de mondhatjuk úgy is, hogy ügyesen játszotta ki a nosztalgiakártyát a rajongóknál. Olyannyira, hogy néhány év alatt gyorsan készült még két folytatás is, ezekben pedig igyekeztek mindig rálicitálni az előző rész sztárdömpingjére.

Így jutottunk el napjainkig, amikor is a rajongók immár évek óta hiába várják a Feláldozh4tók-t, amelyről időnként egymásnak ellentmondó hírek is napvilágot láttak. 2017-ben például arról lehetett hallani, hogy Sylvester Stallone kreatív nézeteltérések miatt ki is szállt a projektből, de szerencsére később kiderült, hogy ez nem igaz.

Az egyébként is lassan formálódó projektet a koronavírus is alaposan megrángatta, így a forgatás máig nem indulhatott el. Viszont legalább mostanra több név is hivatalossá vált a stábból. Sylvester Stallone helye tehát most is fix, ahogy mellette Jason Stathamé is, ami nem meglepő, ugyanis a hírek szerint a negyedik film egy spin-off lesz, ami az ő karakterére koncentrál majd.

De a párosuk mellett visszatér majd Dolph Lundgren és Randy Couture is. A többiek még kérdésesek a régiek közül. Lesznek viszont új arcok is, köztük a hírek szerint igent mondott Megan Fox, 50 Cent, és Tony Jaa is. Illetve mostanra egy újabb névvel bővült a sztárparádé. Ha hinni lehet a híreknek, akkor Andy García is szerepelni fog, méghozzá egy CIA ügynököt alakít majd, aki csatlakozik a Feláldozhatókhoz egy küldetés erejéig.