Amber Heard színésznőnek felajánlották, hogy szerepeljen egy felnőttfilmben, ami igen jelentős fizetéssel járna...

Nem lehet túl válogatós, milyen állásajánlatokat fogad el, miután elvesztette a nagy visszhangot kiváltó rágalmazási perét egykori párja, Johnny Depp ellen, ami után több mint 10 millió dollár megfizetésére kötelezték.

A negatív publicitás is korlátozta a munkalehetőségeit, pont most, amikor nagyobb szüksége van a bevételre, mint valaha, és úgy tűnik, hogy a közelgő Aquaman és az elveszett királyság című DC-filmben is sokat veszített a képernyőidejéből. Az iparág magas rangú szereplői elvesztették a bizalmukat benne, ami munkahiányt eredményezett.

Úgy tűnik azonban, hogy a színésznő talán talált valami jót is ebben az egészben, mivel olyan hírek láttak napvilágot, hogy egy felnőtt szórakoztatóipari cég felajánlott neki egy szerepet egy szexis filmben. Az ügynökség, a Zen Models állítólag 9 millió dollárt hajlandó fizetni a színésznőnek, hogy szerepeljen a készülő projektben. A tényleges szerződés a hírek szerint 8 millió dollárt ér, és tartalmaz egy további 1 millió dolláros adományt a Los Angeles-i Gyermekkórháznak.

Ez majdnem fedezné Amber Heard tartozását Johnny Depp felé, bár ez nem juttatná vissza a nagyobb, rangosabb filmekben való szerepléshez.

Heard ügyvédje, Elaine Bredehoft állítólag kapott egy levelet a Zen Models elnökétől, Veronica Madjariantól, amelyben a szerződés részletei szerepelnek. "A Zen Models egy felnőtt modellügynökség és produkciós cég" - kezdődött állítólag a levél.

"Kapcsolatba léptünk egy csoport felnőttfilmes produkciós céggel, akik érdeklődnek az iránt, hogy szerződést ajánljanak Ms. Heardnek egy felnőtt szórakoztató videoprodukcióban való szereplésre".

Azt még nem tudni, hogy Heard elvállalja-e a szerepet, vagy inkább arra koncentrál, hogy több munkát kapjon Hollywoodon belül.