2018.02.15   szerző: hp   hozzászólások: 0

Sophie Turner izgalmas thrillerrel érkezik a mozikba. Megkapta első előzetesét a Josie.

Fény derül a Trónok harca sztárjának sötét múltjára

Huntsvillben mindenki ismer mindenkit. Így ha egy csinos, tetovált lány feltűnik a városban, mindenki felkapja a fejét. Miután Josie összeismerkedik egy helyi punkkal, Gatorral és a község magányos farkasával, Hankkel, hamar a pletykák középpontjában találja magát. Azonban feltűnésének oka ebben a kis, déli közösségben sokkal sötétebb, mint azt bárki sejtette volna - áll a hivatalos szinopszisban.

A Josie annak a szkriptnek a megfilmesítése, mely 2004-ben szerepelt a legjobb hollywoodi forgatókönyvek feketelistáján, mégis 14 évet kellett várni a produkcióra.

A film főszerepét a Trónok harca és az X-Men: Dark Phoenix sztárja, Sophie Turner alakítja, aki mellett olyan színészek tűnnek majd fel, mint Dylan McDermottJack KilmerKurt FullerDaeg FaerchRobin Bartlett és Jennifer Prediger. A film rendezői székét Eric England foglalhatta el, míg a forgatókönyvet Anthony Ragnone II jegyzi.

A Josie március 16-án debütál a tengerentúlon.

NA Josie  (2017)

dráma | thriller

Huntsvillben mindenki ismer mindenkit. Így ha egy csinos, tetovált lány feltűnik a városban, mindenki felkapja a fejét. Miután Josie összesimerkedik egy helyi punkkal, Gatorral és a... több »