Folytatást kap minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje

Az erő krónikája rajongóinak közel tíz évet kellett várniuk a bejelentésre, de van a dologban egy kis csavar.

Emlékeztek még Josh Trank filmjére, melynek három fiatal főhőse egy napon rendkívüli szupererőre tesz szert? A Dane DeHaanMichael B. Jordan és Alex Russell főszereplésével forgatott film nagyszerűen ötvözte a sci-fik, a found footage filmek és a sötét thrillerek elemeit, mindezt pedig egy váratlan szuperhős köntösbe csomagolta. 

A film producere egy friss interjúban arról beszélt, hogy már dolgoznak a folytatáson, mely a 20th Cenutry égisze alatt készül majd, a csavar a dologban azonban az, hogy a sztorit ezúttal női szemszögből, női főszereplő gárdával mesélik el. A történet tíz évvel az első rész után játszódik majd, a hősök pedig az egyetemről épp kikerült fiatal nők lesznek, de a további részletekről egyelőre nem lehet tudni, ahogy az sem dőlt el, hogy ki kapja majd a rendezői széket. 

Az erő krónikája hatalmas sikert aratott annak idején, alig 12 milliós költségvetése mellé 126 millió felett hozott, így leginkább az a meglepő, hogy a folytatás bejelentése eddig váratott magára.

dráma | sci-fi | thriller

Andrew (Dane DeHaan) egy videokamerával baráti társaságának minden pillanatát megörökíti, és ezzel már a többiek agyára megy. Egyik este azonban olyasmit sikerül felvennie, ami... több»