Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

Sok logikai baki van a filmben, de azon kevés szuperhősös film, amit a szuperevővel rendelkező nem tudott kezelni. Ez a tény az ami leginkább tetszett az alkotásban.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ezt a filmet hívom én igazi gyöngyszemnek, mivel nem számítottam semmi jóra és mégis igazi csoda lett belőle. Ennek ellenére megmutatta nekem, hogy lehet valamit így is csinálni. Totál király lett.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Fel lehet dolgozni a hirtelen jött hatalmat? Valaki fel tudja dolgozni valaki nem. Volt potenciál a filmben, mondanivaló. Nem egy pozitív kimenetelű sztori, de teljesen rendben volt.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Mennyire eszetlen tud lenni az ember amikor hatalmat kap. Számomra ez egy pozitív kicsengésű film, annak ellenére, hogy a szereplők elbuknak a hatalom birtokában.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Inkább nézek egy ilyen filmet, mint egy Pókember 1000. részt. Olyan hétköznapi a kezdete és maguk a szereplők is talán ezért nem volt izzadság szaga a sztorinak.

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Michael B. Jordan
Alex Russell
 

A filmet a viszonylag szűkös büdzsé miatt Cape Townban, Dél-Afrikában és Vancouverben, Kanadában forgatták. Mivel Dél-Afrikában az autóknak jobb oldalon van a kormányuk, ezért a stábnak külön be kellett szereznie a filmhez a járműveket.

(SódóGA )
 

Anna Wood, aki a filmben Andrew-val randizott, valójában az Andrew-t játszó színész Dane DeHaan barátnője, és 2012-ben össze is házasodtak.

(SódóGA )
 

A filmhez nem készült külön zene, minden iPod-ról és rádióból lett keverve.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.