Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
30
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Michael B. Jordan
Alex Russell
 
Szilonka   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Nem a megszokott történet, amelyet már ezerszer láttál. Nekem a depressziós hangulata tetszett a legjobban.

 
indingo   2017. 04. 10.

Sok logikai baki van a filmben, de azon kevés szuperhősös film, amit a szuperevővel rendelkező nem tudott kezelni. Ez a tény az ami leginkább tetszett az alkotásban.


 
Deku   2017. 09. 24.

Ezt a filmet hívom én igazi gyöngyszemnek, mivel nem számítottam semmi jóra és mégis igazi csoda lett belőle. Ennek ellenére megmutatta nekem, hogy lehet valamit így is csinálni. Totál király lett.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 04.

Értem én hogy ez a technika olcsó és azt is hogy unalmas egy idő után a film ha csak handycam-el vesszük az egész filmet így hát kell valami konfliktus, de könyörgöm eza film a klisék kliséje. Szerencsétlen főszereplő konkrétan egy jó pillanatot nem kapott a filmben a képességen kívül. Fele ennyi rossz is megtette volna ahhoz hogy a személyisége változzon. Így nem érzetem át a film végén lévő mélyenszántó végmonológot. Nem voltak jók a karakterek, majdhogynem mindegyik idegesítő volt benne. És a sikongatások. Nem tudom ki találta ki hogy egy handys film úgy lesz hiteles hogy valaki sikongat mindig az éppen adott jelenetben, de nem ettől.... Nem volt jó!! Ha izgat ez a technika és jót akarsz ott a cloverfield vagy a paranormal activity mert ez a film a talpukat sem nyaldossa.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Fel lehet dolgozni a hirtelen jött hatalmat? Valaki fel tudja dolgozni valaki nem. Volt potenciál a filmben, mondanivaló. Nem egy pozitív kimenetelű sztori, de teljesen rendben volt.

A film összbevétele 126 636 097 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 18 héten át tartott.

(dailyfilmsan)
 

A filmet 2012. január 28-án rendezett Gérardmer filmfesztiválon mutatták be a nagyérdemű közönségnek.

(dailyfilmsan)
 

A filmet a viszonylag szűkös büdzsé miatt Cape Townban, Dél-Afrikában és Vancouverben, Kanadában forgatták. Mivel Dél-Afrikában az autóknak jobb oldalon van a kormányuk, ezért a stábnak külön be kellett szereznie a filmhez a járműveket.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.