Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Az erő krónikája (2012)

Chronicle
Filmadatlap
 
26
Szereplők
31
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Josh Trank, a Vissza a gyökerekhez című film rendezőjének újabb mozija, egy zseniális sci-fi thriller, ami némi drámai elemmel is megfertőződött. Sajnos a film utáni rendezései már nagyon nem sikerültek. Vissza a filmhez! Egy finom, tétova kezdés, am... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Sok logikai baki van a filmben, de azon kevés szuperhősös film, amit a szuperevővel rendelkező nem tudott kezelni. Ez a tény az ami leginkább tetszett az alkotásban.


 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ezt a filmet hívom én igazi gyöngyszemnek, mivel nem számítottam semmi jóra és mégis igazi csoda lett belőle. Ennek ellenére megmutatta nekem, hogy lehet valamit így is csinálni. Totál király lett.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 04.

0

Értem én hogy ez a technika olcsó és azt is hogy unalmas egy idő után a film ha csak handycam-el vesszük az egész filmet így hát kell valami konfliktus, de könyörgöm eza film a klisék kliséje. Szerencsétlen főszereplő konkrétan egy jó pillanatot nem ... több»

 
Szilonka   2020. 02. 16.

0

Nem a megszokott történet, amelyet már ezerszer láttál. Nekem a depressziós hangulata tetszett a legjobban.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Fel lehet dolgozni a hirtelen jött hatalmat? Valaki fel tudja dolgozni valaki nem. Volt potenciál a filmben, mondanivaló. Nem egy pozitív kimenetelű sztori, de teljesen rendben volt.

 
VvV   2018. 12. 28.

0

Nem egy szokványos történet, sok hiba is van benne, mégis kedvelhető a film. A szerelők nagyon jól hozzák a hétköznapi figurákat.

Galéria (9)

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Michael B. Jordan
Alex Russell

Videók (1)

A film összbevétele 126 636 097 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 18 héten át tartott.

(dailyfilmsan)
 

A filmet 2012. január 28-án rendezett Gérardmer filmfesztiválon mutatták be a nagyérdemű közönségnek.

(dailyfilmsan)
 

A filmet a viszonylag szűkös büdzsé miatt Cape Townban, Dél-Afrikában és Vancouverben, Kanadában forgatták. Mivel Dél-Afrikában az autóknak jobb oldalon van a kormányuk, ezért a stábnak külön be kellett szereznie a filmhez a járműveket.

(SódóGA)
 

Anna Wood, aki a filmben Andrew-val randizott, valójában az Andrew-t játszó színész, Dane DeHaan barátnője. 2012-ben össze is házasodtak.

(SódóGA)
 

A filmhez nem készült külön zene, minden iPod-ról és rádióból lett keverve.

(SódóGA)
 

A rendező, Josh Trank a három fiú főszereplőt összeköltöztette 15 napra, hogy valóban kialakuljon közöttük valamilyen kapcsolat.

(SódóGA)