Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
75

Az erő krónikája

(Chronicle)
 
28
18
4
9
 
indingo   2017. 04. 10.

Sok logikai baki van a filmben, de azon kevés szuperhősös film, amit a szuperevővel rendelkező nem tudott kezelni. Ez a tény az ami leginkább tetszett az alkotásban.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ezt a filmet hívom én igazi gyöngyszemnek, mivel nem számítottam semmi jóra és mégis igazi csoda lett belőle. Ennek ellenére megmutatta nekem, hogy lehet valamit így is csinálni. Totál király lett.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Mennyire eszetlen tud lenni az ember amikor hatalmat kap. Számomra ez egy pozitív kicsengésű film, annak ellenére, hogy a szereplők elbuknak a hatalom birtokában.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Inkább nézek egy ilyen filmet, mint egy Pókember 1000. részt. Olyan hétköznapi a kezdete és maguk a szereplők is talán ezért nem volt izzadság szaga a sztorinak.

 
Greeta   2017. 12. 19.

Minden jöhet amiben van egy kis Dane DeHaan. Összességben tetszett a film, csak úgy hiányzott még valami. Talán egy folytatás, ahol megtudjuk kivel mi lett.

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Michael B. Jordan
Alex Russell
 

A filmet a viszonylag szűkös büdzsé miatt Cape Townban, Dél-Afrikában és Vancouverben, Kanadában forgatták. Mivel Dél-Afrikában az autóknak jobb oldalon van a kormányuk, ezért a stábnak külön be kellett szereznie a filmhez a járműveket.

(SódóGA )
 

Anna Wood, aki a filmben Andrew-val randizott, valójában az Andrew-t játszó színész Dane DeHaan barátnője, és 2012-ben össze is házasodtak.

(SódóGA )
 

A filmhez nem készült külön zene, minden iPod-ról és rádióból lett keverve.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.