Fotó: Michael Keaton újra magára öltötte a Denevérjelmezt

Javában zajlik a következő DCEU film, a Batgirl forgatása, amely még valamikor az előző év végén rajtolt el Glasgowban. Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők szuperhősmozija eddig nem sokat mutatott meg magából, de most felbukkant a világhálón néhány kép, amelyek a forgatásról származnak.

A film Barbara Gordonról szól majd, akit Leslie Grace kelt majd életre. A sztori várhatóan arról szól majd, hogy miként válik belőle Gotham City egyik új védelmezője, Batgirl. A mozi elég erősnek ígérkező szereplőgárdával bír, hiszen Barbara apját, vagyis Gordon kapitányt ismét J.K. Simmons fogja játszani, míg Fireflyt a Hollywoodban épp újra berobbanni készülő Brendan Fraser.

De mellettük kétségtelenül a legnagyobb névnek és egyben visszatérőnek is Michael Keaton számít, aki újra magára ölti a Denevérember ikonikus páncélját. Erre a rajongók 1992 óta, vagyis épp harminc éve várnak már. Ő is része lesz a DC multiverzumának, amelyben nem csak ő, de Ben Affleck Batmanje is felbukkanhat.

Miután az elmúlt években rendszeressé vált, hogy a különféle DC-mozik szuperhőseit a rajongók előbb láthatták kiszivárgott fotókon mint hivatalos felvételeken, és ez általában inkább negatív reakciókat váltott ki belőlük, a Warner ezért már inkább megelőzi az ilyen eseteket. Mégis, most is előbb szivárogtak ki az első nem hivatalos forgatási fotók, amelyek bár elég távolról készültek, de a lényeg azért jól látható így is.

Michael Keaton egyébként nem csak a Batgirlben ölti magára idén Batman páncélját, hiszen a Flash – A Villám-ben is szerepelni fog.