Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
26
Szereplők
52
Vélemények
32
Képek
2
Videók
A tanú
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 05. 05.

Az egyik kedvenc magyar filmem, rengetegszer láttam, igazi klasszikus. Annyi szállóige hangzik el benne, hogy számon se lehet tartani. Nagyszerű korrajz is van benne, amely a történelem órákat is élvezetessé teheti.

 
Deku   2017. 07. 08.

Ezektől a nevektől én bőven többet vártam volna el. Igazán a színészi játékkal még nem is volt gond, a történet volt nagyon gyenge. Szerintem ennél többet is simán ki lehetett volna hozni a filmből.


 
Mavil   2016. 06. 09.

Egyik kedvenc magyar filmem, igazi klasszikus gyöngyszem, megunhatatlan. Egy alapmű, amit mindenkinek látnia kell. Hihetetlen, hogy ennyi év elteltével is aktuális.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Rám ez igazán elemi erővel hatott mert szerintem tökéletesen megfogta a film a lényeget. Ilyet szívesen néz az ember bármikor. Szerintem kiváló kis alkotásra sikerült. Imádtam.

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Remek társadalomkritika és elég merész a korhoz képest, és kiemelkedő színészi alakítások plusz nagyszerű humor, erre a filmre joggal lehet minden magyar ember büszke.

Both Béla
Both Béla
Kállai Ferenc
Kállai Ferenc
Kállai Ferenc
Both Béla
Kállai Ferenc
Őze Lajos
Kállai Ferenc
Őze Lajos
 
Félelmetesen vicces alkotás, még ma is bele lehet borzongani, miközben betegre nevetjük magunkat a mára már klasszikussá vált egysorosokon.

9/10 több»
 

Az 1990- es évek elején, az üllői út egyik házfalán méteres betűkkel került fel egy grafitti: dr. kotász!

(Bogi87)
 

Pelikán vallomásának szerzője, Tuschinger elvtárs jelenetét a leányfalui MAHART-üdülő teraszán forgatták.

(Bogi87)
 

Az állami ítéletvégrehajtó, doktor Kotász neve egy focistától származik.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.