Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 02. 23.

Nem tudom eldönteni hogy ez egy nagyon jó szatíra és társadalomkritika vagy egy gyenge paródia. Sajnos a gyenge paródia mellett maradtam mert igen tényleg egy autista kimért ember lett a közéleti világ királya. Olyan szinten képtelen helyzetet mutat meg a film amit el sem hisz a józan ész. Sajnos lanyha lett a film nem elég velős de párszor viszont tud ötletes is lenni. Amúgy teljesen átlagos a film.

 
FunBoi   2015. 06. 25.

Shirley Mclain felbukkanása az utolsó jelent tájékán is elég megnyerő momentuma a filmnek. Az egész rendkívül elragadó, ahogy egy apró félreértés felértékelődhet, de attól mégis az marad, ami.


 
Domino   2015. 06. 04.

Peter Sellers teljesítménye lenyűgöző, aki eddig csak komédiákból ismerte őt, az nagyon meg fog lepődni...:)

A film összbevétele 30 177 511 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Sellers minden a filmmel kacsolatos szerződésébe beiktatott egy olyan záradékot, miszerint minden szállásán nyugat felé néző ágynak kell lenni.

(dailyfilmsan)
 

A forgatás helyszíne a Biltmore Mansion kastály volt Carolinában.

(dailyfilmsan)
 

Peter Sellers erősen lobbizott Chance szerepéért végül a Rózsaszín párduc filmek meggyőzték a készítőket és nem is akartak mást a szerepre csak Sellers-t.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.