Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Promenád a gyönyörbe (1994)

The Road to Wellville
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Promenád a gyönyörbe
 
Hakker   2018. 11. 02.

legújabb vélemény

Nem értem ezt az alacsony osztályzatot, csak úgy, ahogy a giccses tucatfilmek magas osztályzatát. Ezzel a filmmel, nincs semmi probléma, esetleg sokak számára az lehet gond, hogy egy kicsit kimozdít a mentális konfortzónából. Remek színészek, igényes, korhú megjelenítés. A történet nem túl bonyolult, de miután elolvatam a tartalmát, nem is számítottam világmegváltó értekezésekre.

 
quentin   2015. 01. 09.

Ez egy igazi nagy marhaság, de nem thetek róla, nekem nagyon tetszett!! Rengeteg kiváló színésszel, fantasztikusan jó jelenetekkel, még akkoris, ha lényegében tényleg semmi értelme...:D


 
Toncsi   2014. 10. 19.

Igen, Alan Parker esetében hozzá lehetünk szokva a valóban komoly, igényes filmekhez, ez pedig egy igazi betegre szabott komédia...egy szanatóriumról...sztárparádéval.

A film összbevétele 6 507 514 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Nicholson szóba került Dr. John Harvey Kellogg szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.