Az Aquaman 2-ről (Aquaman és az elveszett királyság)  nemrég jelent meg egy igen durva jelentés, és rengeteg információ van benne.

Vannak itt feltárt terápiás jegyzetek Amber Heard Johnny Depp-peréről, vannak információk arról, hogy Amber-t majdnem kirúgták a filmből, vannak kijelentések Jason Momoaról és James Wanról és még sok más...

Az állítólagos jegyzetek és Momoa viselkedésének kérdése

Johnny Depp rajongói fizettek azért, hogy nyilvánosságra hozzák az Amber Heard/Johnny Depp per dokumentumait. Ezekben a jegyzetekben volt néhány pillanat egy terápiás ülésről, amelyet Amber Dr. Dawn Hughesszal folytatott.

A források megerősítették, hogy ezek a feljegyzések 2021. december 27-én készültek egy terápiás ülésen Dr. Hughesszal és Amberrel. A jegyzeteket állítólag felírták egy jegyzettömbre. A feljegyzések egy része így szólt:

„Jason azt mondta, hogy ki akar rúgni. Jason részeg – későn a forgatáson. Úgy öltözködik, mint Johnny. Megvan az összes gyűrű is." - azaz Amber azt állította, hogy Jason Momoa akarta, hogy rúgják őt ki, és ezért is öltözött Johnny Deppnek (hogy a színésznőt terrorizálja).

A DC szóvivője válaszolt erre az állításra, és azt mondta: „Jason Momoa mindenkor profi módon viselkedett az Aquaman 2. forgatásán.

Egy bennfentes is hozzászólt a híreszteléshez, mondván: „Jason kidolgozza a belét, szeret időnként meginni egy sört, mint mindenki, de nem jelenik meg részegen. És nem úgy öltözik, mint Johnny Depp. Mindig is ebben a bohém stílusban öltözött.”

Amber Heardnek problémái voltak James Wan rendezővel

A jelentés azt is állítja, hogy Ambernek és a film rendezőjének, James Wannak problémái voltak egymással.

A terápiás jegyzetek a következőket állítják: „Felemelte a hangját – „Még csak nem is posztolhatok Aquamanről” – úgy tett, mintha az én hibám lenne – azt mondtam: „Sajnálom.” Senki sem tudott szelfizni velem a forgatáson."

A DC szóvivője erre így reagált: „James arról ismert, hogy a legnagyobb tisztelettel bánik a szereplőgárdával és a stábjával, és pozitív, együttműködő környezetet alakított ki a forgatáson – az Aquaman filmek sem voltak kivételek.”

A pletyka, hogy a színésznőt majdnem kirúgták a filmből

A jelentés szerint valójában majdnem kirúgták az Aquaman 2-ből. Amber Merát alakította az első filmben Jason mellett.

A döntést nyilvánvalóan a stúdió és James Wan hozta meg, és levelet küldtek a színésznő ügyvédjének, amelyben megerősítették, hogy a kémia (Amber és Jason között) hiánya miatt terveznek megválni tőle. A források azt állítják, hogy a kirúgásáról szóló döntés sokkal korábban született, minthogy Johnny 2019-ben pert indított ellene.

A jelentés azt is állítja, hogy Jason Momoa nem vett részt ebben a döntésben.

Egy forrás azonban cáfolja, hogy ne lett volna kémiájuk, mivel Jason és Amber állítólag egy képernyőtesztet vettek fel, mielőtt évekkel ezelőtt Amber megkapta volna Mera szerepét.

Végül miért maradt a stáb része?

Oka van annak, hogy Ambert nem rúgták ki, és ez a volt barátjával, Elon Muskkal kapcsolatos. Elon és Amber körülbelül egy évig randevúztak, miután a nő házassága véget ért Johnny Deppel.

A Variety szerint Elon megkérte az egyik ügyvédjét, hogy küldjön egy levelet a Warnernek, amelyben megfenyegette őket, és közölte velük, hogy Ambernek szerepelnie kell a folytatásban. Amber jeleneteit így is megvágták.

A Variety azt is állítja, hogy volt két Amber Heard jelenet, amelyeket az Aquaman 2-ből vágtak ki. Az egyikben Mera a Black Mantával küzd, a másik egy szerelmi jelenet közte és Jason között. Amber végül  csak egy pillanat töredékéig szerepelt a film hivatalos előzetesében...