Gal Gadotból női James Bond lesz

A jelek szerint Gal Gadot lehet a következő évek, sőt, talán évtized ügyeletes női akcióhőse. Egyrészt már megalapozta e hírnevét a Halálos iramban franchise-zal és mostanában Wonder Womanként a DCEU filmekben. De a legújabb hírek szerint ő lesz a főszereplője a Heart of Stone-nak, egy új kémfilmnek.

És, hogy miért lehet ezzel ő a következő évtized női akcióhőse? Mert a hírek szerint nem kevesebb, mint nyolc filmre írta alá szerződését. Ha tehát minden a film alkotóinak tervei szerint alakul, akkor az általa alakított kémnő pár éven belül legalább olyan fontos tényező lehet Hollywoodban, mint James Bond, Jason Bourne vagy épp Ethan Hunt.

Egyelőre kevés részlet ismert a Heart of Stone-ról, de a forgatókönyvet az a Greg Rucka írja, akinek a Netflix A halhatatlan gárda filmet is köszönhette. Éppen ezért egyelőre az sem tisztázott, hogy a Heart of Stone-t a mozikba szánják-e vagy a Netflix saját gyártású, és így eleve a VOD-vonalon debütáló alkotás lesz.

A rendezői széket jó eséllyel Tom Harper foglalja majd el, a produceri feladatokat pedig Gal Gadot cége mellett a Skydance Media látja el.

Egyelőre tehát ennyit tudni az új kémfilmről, de várhatóan hamarosan további részletek is napvilágot láthatnak. Azt viszont egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogy miként lehet ebből a semmiből született alkotásnak további hét folytatása. Ahhoz elég nagyot kellene szólnia az első résznek, és még az sem garancia semmire.