Gigantikus sztárparádéval jön az új thriller az Egy csodálatos elme rendezőjétől

Az Oscar-díjas Ron Howard november végén kezdi el forgatni az Eden című filmjét, amely az előzetes információk szerint egy túlélő-thriller lesz majd.

A projekt korábban Origin Of Species munkacím alatt futott, most azonban az is kiderült, hogy produkcióhoz nem kisebb nevek csatlakoztak, mint  Jude Law, Daniel Brühl, Ana de Armas, Vanessa Kirby és Sydney Sweeney. Ez viszont még nem minden, hiszen a film zenéjét Hans Zimmer írja majd.

A film egy megoldatlan rejtélyen alapul, amely a Galápagos-szigetek egy távoli szigetén bontakozik ki, és azt fejtegetni, hogy az emberek milyen messzire képesek elmenni a boldogságért.

Az értesülések szerint Ron Howard valójában már 15 éve szeretné megcsinálni ezt a filmet, a forgatókönyv fejlesztését pedig közvetlenül a koronavírus-járvány előtt kezdték el közösen Noah Pink íróval.

Az Imagine Entertainment égisze alatt készülő Eden producerei Howard mellett Brian Grazer és Karen Lunder, az AGC Studios részéről Stuart Ford, valamint Bill Connor és Patrick Newall lesznek.

A forgatás az ausztráliai Queenslandben zajlik majd, egy kisebb egység pedig a Galápagos-szigeteken forgat.