Vadiúj tévészpot érkezett a Godzilla: A szörnyek királya című gigaprodukcióhoz, ami eddig sosem látott, hatalmas leszámolást ígér a szörnyek között.

Godzillát már ismerjük. Nagyjából tudjuk, hogy mekkora és hogy mire képes – ám az új filmben három új gigásszal is meg kell ismerkednünk: Mothrával, Rodannal és King Ghidorah-val, akik közül az új előzetes tanulsága szerint csak egy maradhat.

A franchise legfrissebb része, amely majd május végén kerül a mozikba, minden eddiginél jobban fókuszál majd a hatalmas teremtményekre, illetve a köztük zajló harcra. A stúdió biztosra akart menni, amikor főleg erre fűzte fel a film történetét: lehet a dolgot csűrni-csavarni, de a lényeg tulajdonképpen a látvány.

A friss tévés előzetes is erre erősít rá: tulajdonképpen sok új nem derül ki a történetről, csak annyi, hogy valóban hatalmas méretű szörnyekkel lesz majd dolga az emberiségnek, vagyis inkább nekik egymással.

Ezt a rendező Michael Dougherty is egyértelművé tette már párszor, amikor a készülő filmről nyilatkozott – és a már ismert képkockák alapján nem hazudott. Sőt: a rendezés tulajdonképpen csak kiemeli majd a vizuális stáb emberfeletti munkáját.

Azért a szereplőgárdára sem lehet panasz: a filmben feltűnik Vera FarmigaCharles DanceKen WatanabeBradley WhitfordSally HawkinsKyle Chandler és Millie Bobby Brown, vagyis ne csak vizuális orgiában, hanem igazi sztárparádéban is részünk lesz.

És akkor az emlegetett trailer: