Godzilla 2: Vadonatúj fotón a szörnyek királya

Michael Dougherty a Twitteren osztotta meg a fotót a jövő tavasszal érkező Godzilla: A szörnyek királya-ból.

A San Diegó-i Comic-Conon bemutatott első előzetes óta nem sokat hallhattunk a Godzilla 2-ről, a csendet most maga a film rendezője, Michael Dougherty törte meg a hivatalos Twitter-oldalán.

A fent látható fotón természetesen a címszereplő Toho-szörny látható teljes méretében elég baljós hangulatot árasztva: mennydörgés, szakadó eső, sötétség középen a szörnyek királyával. Az ilyen atmoszféra nálunk be tud találni, és ha az első előzetesre hagyatkozunk, valószínűleg a végleges filmtől is hasonlóra számíthatunk.

A Godzilla első része Gareth Edwards rendezésében került a mozikba, és a túlnyomó részt pozitív kritikai, de viszonylag vegyes nézői fogadtatás mellett 530 milliót hozott világszerte, ami már az az összeg, amiért a Warner viszonylag nyugodt szívvel vághatott bele a folytatásba.

A főbb szerepekben ezúttal olyan sztárokat láthatunk majd, mint Vera FarmigaCharles DanceKen WatanabeBradley WhitfordSally HawkinsKyle Chandler és Millie Bobby Brown. A Godzilla: A szörnyek királya 2019. március 21-től a mozikban.