Gyászhír: Már a visszatérést tervezte a súlyos balesetét követően, amikor váratlanul elhunyt Ruth Madoc

79 éves korában elhunyt Ruth Madoc színésznő.

Az értesülések szerint a színésznőt a napokban kórházba kellett szállítani, miután elesett, így egy előadását is le kellett mondania, nem sokkal halála előtt viszont maga közölte a rajongóival, hogy jobban van. Halálának hírét ügynöke közölte a nyilvánossággal.

1943. áprilisában született, tanulmányait a Royal Academy of Dramatic Arton végezte, első szerepét az 1971-ben megjelent Hegedűs a háztetőn című musical filmes változatában kapta.

Ruth Madoc legismertebb alakításai a már emlíetett Hegedűs a háztetőn, Koldus és királyfi, a Bűbájos gyilkosok, az Angolkák, a Benidorm és a Stella című produkciókban láthatók.

Ruth Madoc filmes és televíziós pályafutása mellett a színházi szcénában is hatalmas elismerésnek örvendett, halálát követően a Princess Theatre társulata is megemlékezett róla, amelynél az Aladdin pantominelőadásában lett volna szerepe.

A színésznőt gyermekei gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Ruth Madoc

Ruth Madoc

szül. 1943. 04. 16. - elhunyt 2022. 12. 09.
Norwich, Egyesült Királyság
1943. áprilisában született, tanulmányait a Royal Academy of Dramatic Arton végezte, első szerepét az 1971-ben megjelent Hegedűs a háztetőn című musical filmes változatában kapta. Ruth Madoc legismertebb alakításai a már emlíetett Hegedűs a háztetőn, Koldus és királyfi, a Bűbájos gyilkosok, az Angolkák, a Benidorm és a Stella... több»