Mostanra hivatalossá vált, milyen további filmek is várhatóak a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisában. Az ide San Diegó-i Comic Conon azonban igencsak kevés szó esett arról, mikor várható a jövőben a Bosszúállók 5.

Közvetlenül a Marvel bemutatója után azonban maga a stúdió elnöke, Kevin Feige egy interjúban elárult néhány apróbb információt a produkció előkészületeivel kapcsolatban. Ha valaki azt gondolta volna, hogy még újra látjuk a régi arcokat a megszokott felállásból, az sajnos csalódni fog.

„Egy teljesen új csapat lesz, hiszen erről is szólt a Végjáték. Egy teljesen más felállású csoport, akiknek tagjai korábban már találkoztak egymással” – mondta Feige. Egyelőre azonban nem tudni, hogy vajon a Dark Avengerst, vagy esetleg a Young Avengerst készítené el a Marvel.

Annyi bizonyos, hogy minderre már csak az ötödik fázisban kerül majd sor. A Marvel alighanem a jövőben a sorozatokra is ráerősít majd, köztük érkezik a Loki, a WandaVízió és a Sólyomszem, így könnyen lehet, hogy az MCU karakterei egy sokkal monumentálisabb világból érkeznek majd.