Halle Berry topless hirdeti az önszeretetet

Halle Berrynek kétségtelenül sikerült megtalálnia az örök fiatalság titkát. A rajongói legalábbis megvannak róla győződve, hogy a színésznő egy napot sem öregedett a elmúlt években.

Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a számos fotó, amelyeket Berry magáról tölt fel az Instagramra, a profilra pedig különösképp nagy figyelem hárul, amióta a hollywoodi sztár elvált férjétől.

A színésznő legutóbb a 2001-es Kardhalban vállalt félmeztelen jelenetet, igaz, az Instagramján kétségtelenül egy sokkal visszafogottabb beállításról van szó. Bár a fotó korábban készült, a téma most is aktuális: sztár határozott üzenetet szeretne mindenkinek eljuttatni a képpel, mégpedig az önszeretet.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Self-love is never selfish.

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Aug 27., 2020, időpont: 11:02 (PDT időzóna szerint)

“Az önszeretet nem egyenlő az önzőséggel” - olvasható a posztban, amely lényegében nem is áll távol Berrytől, hiszen köztudottan nagy hangsúlyt fektet a rendszeres testmozgásra és a mentálhigiénére.

79 Kardhal  (2001)

akció | krimi | thriller

Gabriel Shear (John Travolta) egy mindenre elszánt kém, aki a cybertérben akarja megalapozni vagyonát egy szerinte hazafias akció finanszírozásához. Ehhez szüksége van egy profi... több»