Hamarosan a Disney+-on: Álló ovációval fogadták a nyár egyik legjobban várt sorozatát

A Becoming Karl Lagerfeld című sorozat a cannes-i sorozatfesztiválon nagy figyelmet kapott, ahol a készítők és színészek, köztük Daniel Brühl (Karl Lagerfeld), Alex Lutz (Pierre Bergé), és Arnaud Valois (Yves Saint Laurent) is megjelentek a rózsaszín szőnyegen.

A sorozat, amely a Disney+-on lesz elérhető június 7-től, Karl Lagerfeld divattervező életének kezdeti szakaszát mutatja be, beleértve a rivalizálását Yves Saint Laurent-nel és kapcsolatát Jacques de Bascherrel.

A hat epizódból álló sorozat, mely Raphaëlle Bacqué "Kaiser Karl" című könyve alapján készült, a divatvilág szenvedélyeit, intrikáit és a nagyszabású partikat is bemutatja.

A rendezői széket Jérôme Salle és Audrey Estrougo foglalta el. A sorozat Cannes-ban bemutatott első két epizódja hatalmas sikert aratott, a közönség álló ovációval fogadta a részeket.

dráma | életrajzi | történelmi

1972-ben Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) 38 éves, és még nem viseli ikonikus frizuráját. Ruhatervező, akiről a nagyközönség nem is hallott. Miközben megismerkedik és beleszeret... több»