A régóta várt közönségkedvenc 2. évadának premierje még ebben az évben várható! Visszatér a Squid Game - Nyerd meg az életed!

Először 2022 januárjában ígérte meg a Netflix vezérigazgatója, Ted Sarandos, hogy a sorozat mindenképp visszatér. Akkor ezekkel a szavakkal bíztatta a rajongókat: "A Squid Game univerzuma még csak most kezdődött."

A Squid Game 9 epizódot tartalmazó első évada 2021-ben indult. A dráma a Netflix egyik legnagyobb sikerének bizonyult, és 14 Emmy-díjra jelölték, köztük a legjobb drámasorozatnak járó díjra (ez volt az első nem angol nyelvű sorozat esetében), melyekből hatot el is nyert!

A sorozat történelmet írt a 2022-es Screen Actors Guild Awards díjátadón is, mivel az első nem angol nyelvű sorozat és az első koreai sorozat lett, amely jelölést kapott a drámasorozat szereposztása, a drámasorozat színésze (Lee Jung-jae), a drámasorozat színésznője (Jung Ho-yeon) és a kaszkadőr együttes kategóriákban is. A legjobb színész és színésznő díjakat pedig haza is vihették az alkotók. Ezen kívül három Golden Globe-díjjal is büszkélkedhet a kultikussá vált történet, köztük a legjobb tévéjátéknak járó díjjal.

A Netflix kedden, azaz ma este jelentette be a koreai nyelvű sorozat második évadának debütálását a részvényeseknek írt levelében - tudósított róla a Variety: "Előre tekintve, annak ellenére, hogy a tavalyi sztrájkok miatt néhány jelentős címünk indítása elmaradt, van egy nagy, merész tervünk 2024-re." - írta a Netflix.

A nézők olyan sikeres visszatérő drámák, valóságshow-k és friss újoncok közül választhatnak majd, mint a A Bridgerton család (3.évad), a Nyerd meg az életed (2.évad), a Vak szerelem (6.évad), a nagy izgalommal várt A 3-test probléma, a Griselda, a reményteljes reboot, az Avatár - Az utolsó léghajlító vagy épp az angol rendező fenegyerek sorozat formátumba adaptált remekműve, az Úriemberek!