Megkapta új előzetesét Agatha Christie regényének adaptációja. Kenneth Branagh rendezésében, valódi sztárparádéval érkezik a mozikba novemberben a Gyilkosság az Orient expresszen

Az 1974-es azonos című, Oscar-díjra jelölt film remake-je megkapta új előzetesét, mely parádés látványt és igazán izgalmas, fordulatos cselekményt ígér. A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kenneth BranaghPenélope CruzDaisy RidleyJohnny DeppMichelle PfeifferJosh GadOlivia ColmanWillem DafoeLucy Boynton és Judi Dench.

Az már most jól látszik, hogy a Branagh-féle Hercule Poirot a '74-es klasszikussal ellentétben egy sokkal inkább hús-vér karakter lesz, aki nem fél bemosni egyet annak, aki az útjában áll.

A történet szerint a legendás luxusvonat, az Orient expressz a sűrű havazás miatt elakad a hegyek között, ezért valószínűleg néhány napos kényszerpihenő vár az utasokra. De hamarosan megdöbbentő felfedezés történik: valaki az éj leple alatt az egyik hálófülkében több késszúrással kioltotta egy utas életét. Ám mindenkinek megdönthetetlen alibije van... S ekkor közbeszól a véletlen: a vonaton tartózkodik a híres-neves belga mesterdetektív, Hercule Poirot is.

A Gyilkosság az Orient expresszen november 9-től látható a hazai mozikban.