A Max megújította a Sebastian Maniscalco főszereplésével készült A buki című sorozatot a második évadra, adta hírül a Deadline.

Hamar döntést hozott a Max, ugyanis még csak két hete ért véget az első évad. A Chuck Lorre és Nick Bakay által készített sorozat premierje november 30-án volt, és a bukméker Danny (Maniscalco) és társa, az ex-NFL-sztár Ray (Omar J. Dorsey) történetét követi nyomon, amint illegális sportfogadási vállalkozásukat irányítják Los Angelesben.

A következő évad várhatóan az első évad eseményeinek utóhatásait dolgozza fel, beleértve Danny feszült kapcsolatát feleségével, Sandrával (Andrea Anders) és Ray személyes kihívásait.

A Warner Bros. Television által gyártott Bookie-ban Vanessa Ferlito, Jorge Garcia és Maxim Swinton is feltűnik, és vendégszerepel Charlie Sheen is.

A buki, mely igen pozitív kritikai és nézői fogadtatásban részesült már látható a hazai HBO Maxon, a mafabos adatlapon a szolgáltató logójára kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a Maxon.

76 A buki  (2023)

vígjáték

„Semmi sem idegesít jobban, mint az emberek” – jelenti ki Danny, miközben egy szokatlan módszert javasol klienseinek a fogadási adósságaik kifizetésére. A veterán Los... több»