HBO Max: Magyarországi premierdátumot kapott a True Detective 4. szezonja

Jövő januárban végre jön A törvény nevében 4. évada.

Az HBO saját gyártású hatrészes TRUE DETECTIVE: NIGHT COUNTRY (A törvény nevében) című sorozata, főszerepben az Oscar-díjas és Emmy-jelölt Jodie Fosterrrel és Kali Reisszel, január 15-én, hétfőn debütál az HBO-n, online pedig a HBO Maxon lesz elérhető. A sorozat showrunnere, írója és az összes epizód rendezője Issa López.

Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő súlyos igazságokat.

Szereplők: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, valamint Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc és John Hawkes. Vendégszereplők: Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson és Joel D. Montgrand.

A sorozat január 15-től lesz látható az HBO-n és az HBO Maxon.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»