Hemzsegnek a sztárok az új Batman stábjában

Robert Pattinson már minden nap órákon át gyúr és egy 8. fokozatú piros és feketeöves brazil dzsiudzsicu oktatóval, Rigan Machadóval készül Gotham gonoszai ellen a Batman kapcsán.

Az edző Vin Diesel és Charlie Hunnam mestereként is dolgozott, úgyhogy ebből a szempontból már meg is nyugodhatunk: az új Batman legalább olyan kemény lesz, mint amilyen Ben Affleck lett volna.

A nagy kérdés persze az, hogy kivel kell majd összemérnie az erejét. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Jonah Hill gonoszt alakít majd, de ő végül is nem vállalta a szerepet.

Az viszont egyre valószínűbb, hogy emellett a Batman mellett Andy Serkis játssza majd Arthurt, a hű inast. Az sem tűnik lehetetlennek, hogy Colin Farrell lesz Pingvin (1992-ben Danny DeVito játszotta), de az már biztos, hogy Paul Dano lesz Riddler (őt Jim Carrey keltette életre 1995-ben), és Zoë Kravitz bújhat a Macskanő feszes bőrszerkójába – ez a figurát 2012-ben Anne Hathaway, előtte Halle Berry és Michelle Pfeiffer is alakította. Jeffrey Wright már le is szerződött Gordon felügyelőnek.

A stáb nagyjából tehát összeállt, de erre nagy szükség is van, hiszen a tervek szerint januárban kezdődik a forgatás: Robert Pattinson végre a Batmanben megmutathatja, mennyit fejlődött dzsiudzsicuban.