Megérkezett a Netflixre az Enola Holmes 2, amelyben Millie Bobby Brown mellett Henry Cavill is visszatér Sherlock Holmes szerepében.

Bár a páros remekül működik együtt a történetben, sokan kíváncsiak voltak arra, miként is tudott együtt dolgozni a két sztár, ezzel kapcsolatban pedig maga Millie is megszólalt a Deadline magazinnak adott friss interjújában.

“Henryvel igazi felnőtt kapcsolatnak érzem ezt az egészet. Mint egy igazán jó barátság, egy igazán egészséges barátság. Olyan, aminek megvannak a feltételei. Ismerem Henryt. Vannak feltételei velem szemben. Nem kérdezhetek a magánéletéről. Ez olyan, hogy 'Millie, fogd be. Nem.' Én pedig azt mondom: 'Értettem'” - mondta a színésznő.

Nos, úgy tűnik, hogy ez a fajta munkakapcsolat teljesen más, mint a Stranger Things színészgárdája alakított ki. A fáma szerint ugyanis Brown és Noah Schnapp egyezséget kötöttek, hogy 40 éves korukban összeházasodnak, ha még mindig szinglik lesznek.

"A 'Stranger Things srácaival más a helyzet" - mondta Brown híres haverjairól. "Nincsenek határok, mert olyan, mintha mindannyian testvérek lennénk. De Henry nagyon szigorú velem, amit nagyra értékelek".

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»