Henry Cavill újra Superman lesz?

Noha korábban Henry Cavill számos alkalommal megerősítette, hogy nem tér vissza Superman szerepében, a színész úgy tűnik, hogy továbbra sem tett le arról, hogy a jövőben ismét megformálja a DC egyik legismertebb szuperhősét.

Superman utoljára Az Igazság Ligájában volt látható, a film rendezője, Zack Snyder azonban elmondta, hogy nem kap folytatást a produkció, ráadásul Az Acélember második része sem készül el, így a rajongóknak örökre búcsút kell venniük a Cavill-féle Supermantől.

Cavill egyébként a Hollywood Reporternek adott legfrissebb interjújában szögezte le, hogy számára nem ért véget ez a történet.

“Supermanként még rengeteg történetet kell elmesélnem, én abszolút örülnék a további lehetőségnek. Zod megölése alapos indokot adott a karakter számára, hogy soha többé ne akarjon gyilkolni. Superman a földre zuhant, majd felkiáltott...nem emlékszem, hogy ez eredetileg is benne lett volna a forgatókönyvben, én viszont szerettem volna megmutatni a fájdalmát” - nyilatkozta a színész.

Ha a DC a jövőben nem is lesz kapható a folytatásra, talán a Marvelben még láthatjuk Cavillt felbukkanni. Ezzel kapcsolatban korábban számos pletyka felmerült már, amelyre a színész csupán annyit reagált, hogy soha nem mondana nemet egy ilyen felkérésre, a továbbiakban pedig azt is elárulta, hogy legszívesebben Britannia Kapitányt alakítaná az MCU-ban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több»