80 Deadpool 2  (2018)

Jó hírünk van a Deadpool-filmek rajongóinak, a Disney nem fog finomítani a karakteren, és meghagyja korhatárosnak a franchise-t. 

A Disney köztudottan nem preferálja a korhatáros filmeket, ezért keltett aggodalmat a rajongók körében, amikor véglegessé vált, hogy a szórakoztatóipari óriáscég bekebelezi a Foxot, és vele együtt az összes X-Men karaktert, és természetesen  Deadpoolt. Sokan azonnal temették a franchise-t, mondván a stúdió úgyis visszábvesz majd a karakterből, hogy az jobban illeszkedjen a többi Marvel produkcióba, most azonban kiderült, hogy a feleslegesek voltak az aggályok. A Marvel elnök,  Kevin Feige elmondta, hogy a stúdió vezérigazgatója, Bob Iger biztosította őt afelől, hogy nem kell változtatniuk Deadpool karakterén.

"Amikor megvettük a Fox-ot, Bob azt mondta, hogy ha 'működik, nem kell megjavítani'. Nem is kérdéses, hogy a Deadpool nagyon is működik, miért is változtatnánk rajta?" - válaszolta Fiege a Bosszúállók: Végjáték kapcsán adott interjújában a riporter kérdésére. 

A  Ryan Reynolds  nevével fémjelzett Deadpool mindkét részét egyaránt szerették a kritikusok és a nézők, a két film együtt 1,5 milliárd dollárt kaszált, így valóban indokolatlan lenne, hogy a Disney hozzányúljon a bevált recepthez, ezzel pedig a rajongók is megnyugodhatnak.

Most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor tér vissza a karakter a mozivászonra, erről azonban egyelőre nincsenek információk.