2019.12.09   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerét magáénak tudható Démonok között harmadik része már gőzerővel készül, és bár egyelőre nem sok mindent lehet tudni a filmről, a készítők újabb apróságot hintettek el a produkcióval kapcsolatban. Mondjuk a részleteket!

Hivatalos címet és szinopszist kapott a Démonok között 3

Annyi bizonyos, hogy Ed és Lorraine Warren különös és hátborzongató története tovább folytatódik, akik film hivatalos szinopszisa szerint ezúttal Londonba utaznak, hogy kivizsgálják egy fiatal fiú, Bill Ramsey esetét, akit állítólagosan egy farkasember szelleme szállt meg.

Démonok között 3-hoz ráadásul most megérkezett a hivatalos cím is, így a jövő évben The Devil Made Me Do It címmel kerül majd a mozikba, amelyhez magyar fordítás egyelőre nem érkezett még.

Bár az utóbbi időben egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy a franchise atyjának számító James Wan nem rendez több horrorfilmet, ettől függetlenül Wan Peter Safrannal közösen producerként részt vesz a munkálatokban.

A rendezői széket ezúttal Michael Chaves foglalta el, aki korábban az idei év egyik legnagyobb horror sikerének számító A gyászoló asszony titkán dolgozott. A film főszerepében pedig a rajongók újra láthatják majd Patrick Wilsont és Vera Farmigat, aki korábban elárulta, hogy a harmadik rész még a korábbi epizódoknál is hátborzongatóbb lesz majd.

A Démonok között 3-ra azonban jócskán kell még várniuk a rajongóknak, hiszen a film várhatóan leghamarabb 2020. szeptember 11-én kerül majd a mozikba.