Hivatalos címet kapott a Jurassic World 2, itt az első poszter!

Jövő nyáron a mozikba a tavalyi év egy legnagyobb sikerfilmjének a folytatása. Most már azt is tudjuk, milyen címmel kell majd keresnünk a mozikban.

Hivatalos poszter és címet kapott a Juan Antonio Bayona rendezésében készülő Jurassic World 2. A produkció Jurassic World: Bukott birodalom (Bukott királyság) címmel kerül majd a mozikba.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Chris PrattBryce Dallas HowardToby JonesDaniella PinedaJustice Smith és Rafe Spall, de milliók örömére az az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park után visszatér a vászonra Malcolm szerepében Jeff Goldblum is. A Jurassic World 2 produceri teendőit Frank Marshall és Steven Spielberg látják majd el, míg a rendezői széket Juan Antonio Bayona foglalhatja el, aki a közelmúltban adott interjújában arról beszélt, hogy filmje lényegesen sötétebb és ijesztőbb lesz, mint a franchise korábbi epizódjai.

Bár a hivatalos szinopszisra egyelőre még várnunk kell, de az eddig információk alapján Pratt karakterét beszervezi a kormány, hogy a dinoszauruszokat katonai célokra használja fel.

 A film 2018. június 22-től látható a mozikban.