85 Az árva  (2009)

Bő tíz évvel ezelőtt került a mozikba Az árva, amely a pozitív fogadtatása ellenére a mai napig nem kapott folytatást, úgy tűnik azonban, hogy a folytatás helyett előzményfilmet kap a történet.

A munkálatok ráadásul már gőzerővel zajlanak Kanadában, a projekt élére pedig William Brent Bell került, aki korábban a Brahms: A fiú 2-n is dolgozott. A Deadline magazin értesülései szerint a film egyik főszerepét Julia Stiles, A Wall Street pillangói sztárja kapta, Isabelle Fuhrman pedig visszatér Esther/Leena Klammer szerepében.

Az Orphan: First kill munkacímel futó projekt története szerint Leena megszökik egy pszichiátriai intézményből, majd sikerül eljutni az Egyesült Államokba, hogy egy gazdag család eltűnt kislányának helyébe lépjen. Leena élete azonban váratlan fordulatot vesz, amikor a lány titkai kitudódnak, és fogadott édesanyjával találja szemben magát, aki bármi áron képes megvédelmezni családját.

Hivatalos premierdátumot egyelőre nem kapott a produkció, mindenesetre az előzetes tervek szerint az Orphan: First kill már a következő évben a mozikba kerülhet.