Hivatalos: érkezik a Walking Dead megújuló 10. évada

A The Walking Dead lassan 10 éve van velünk, és pont olyan, mint a benne szereplő zombik: képtelen kimúlni.

Indulásakor a sorozat nagy sikernek és egyre nagyobb nézettségnek örvendett, és a 7. évad környékén ez az érdeklődés kezdett egy kicsit lanyhulni, és sokak szerint a történet is kezdett elfáradni egy picit.

A csatorna a 9. évada ezért egy fontos mérföldkő: több régi szereplőtől búcsút kellett vennünk – és távozik az eddigi főszereplő, Rick karaktere is, a kulisszák mögé pedig új showrunner érkezett Angela Kang személyében, akinek eddigi munkáját a kritika és a közönség is dicséri. Abban tehát sokan egyetértenek, hogy a vérfrissítés jót tett az alapanyagnak, ahogy az idősíkon bekövetkezett hatéves ugrás is, ami egy kicsit előrébb vitte a történetet.  Igaza lehet azoknak, akik a folytatás illatát érzik a levegőben, mert a forgatókönyvíró Kang nemrég Instagramján osztotta meg a 10. évad előzetesét.

A hír tehát hivatalos: a sorozat megkapja a 10. évadot is – sőt, lehet, hogy többet, de az még nagyon a jövő zenéje, mert bár a sorozat részeinek értékelése növekvő tendenciát mutat, még mindig elmarad a régi sikerektől.

A csatorna a jelek szerint még ad ennek egy évadnyi esélyt – hiszen azt mindenképpen érdemes kivárni, hogy a jelentős változtatásokon átesett történetszál hova vezet majd, és ez mennyire fogja érdekelni a nézőket.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Season 10! #twd #thewalkingdead

Angela Kang (@angelakkang) által megosztott bejegyzés,

Febr 4., 2019, időpont: 1:00 (PST időzóna szerint)