Hivatalos, folytatást kap 2022 horrorszenzációja

Jó hírünk van azok számára, akiknek tetszett a Mosolyogj című horrorfilm. Az idei CinemaCon tegnapi bemutatója során a Paramount Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a folytatás.

Parker Finn rendezését az eredeti tervek szerint a Paramount+ platformjára szánták, a produkció viszont olyan pozitív értékeléseket kapott a tesztvetítéseken, hogy a stúdió végül a mozis megjelentetés mellett döntött.

A mindössze 17 millió dollárból készült produkció végül 105,9 millió dollár bevételt hozott az amerikai mozikban, világszerte pedig pedig 216 millió dollárt “kalapozott” össze. A történet szerint Dr. Rose Cotter pszichiáter miután szemtanúja lesz egy traumatikus eseménynek, amely egy páciensét érinti, félelmetes jelenségeket kezd tapasztalni, amelyeket nem tud megmagyarázni.

Ezek a jelenségek egyre nagyobb mértéket öltenek, majd fokozatosan kezdik átvenni az irányítást az élete felett, Rose-nak így szembe kell néznie zaklatott múltjával, hogy túlélje és elmeneküljön a szörnyű valóságból.

A Paramount egyelőre nem árult el bővebb információkat a projektről, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

65 Mosolyogj  (2022)

horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»