Hivatalos: John Krasinski rendezi a Hang nélkül 2-t

Hang nélkül 2 forgatásának megkezdésének hivatalos dátuma idén júliusra esik – ezért minden potenciális résztvevőnek meg kellett hoznia a döntést, hogy beszáll-e a produkcióba vagy sem.

Szerencsére az első rész írója és egyik főszereplője, John Krasinski igent mondott a stúdió ötletére és felkérésére, vagyis némi huzavona után elvállalta, hogy nem csak írja, hanem rendezi is majd a következő részt.

A Paramount viszonylag hamar meghozta a döntést, hogy a világszerte nagy anyagi és kritikai sikert aratott Hang nélkül folytatást kap, ehhez viszont meg kellett győznie a film készítésében oroszlánrészt vállaló Krasinskit. A színész mellett Emily Blunt, a másik főszereplő is visszatér, így már elindultak a találgatások, hogy milyen történetre lehet majd számítani.

A színész bevallása szerint egy olyan világot és alaphelyzetet talált ki, amibe sok és sokféle történet belefér, így nem feltétlenül ragaszkodott volna ahhoz, hogy továbbra is ő vigye a sztorit, de nyilván voltak olyan észérvek, amit meggyőzték.

A bennfentes pletykák szerint a színésznek ugyanis olyan ötlete van a következő részre, hogy csak na – és ettől az apró információtól hirtelen nagyon távolinak tűnik a 2020 május 15-ei tervezett premier, mert addig még nagyon sokat kell majd várni.

Reméljük, hogy megéri.