A múlt hétvégén a hazai mozikba is megérkezett a John Wick: 3. felvonás - Parabellum, a napokban pedig több alkalommal is beszámoltunk róla, hogy Chad Stahelski legújabb filmje egyaránt hatalmas sikernek örvend mind a tengerentúlon, mind pedig a hazai nézők körében.

A John Wick harmadik részének bevételeit már az előzetes elemzések alapján is közel 40 millió dollárra becsülték, a film azonban minden képzeletet felülmúlva a nyitóhétvégén 57 millióval zárt a kasszáknál.

Maga a rendező pedig egy a Cannes-i Filmfesztiválon adott nyilatkozatában elárulta, hogy a film további folytatásának elkészítése nagyban függ a harmadik rész sikerétől. A bejelentésre pedig úgy tűnik csupán eddig kellett várni, hiszen a Lionsgate és a Summit Entertainment ma hivatalosan is megerősítette, hogy a John Wick 4 már 2021. május 21-én a mozikba kerül.

A produkció előkészületei már most javában zajlanak, a filmben nagy eséllyel pedig újra feltűnhet majd Halle Berry és Asia Kate DillonKeanu Reeves mellett ugyanakkor a már korábbról is jól ismert arcok is visszatérhetnek, többek között Ian McShaneLance Reddick és Laurence Fishburne.

Bár a film szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk, a közeljövőben sokat fogunk még hallani a John Wick 4 munkálatairól.