Hivatalos, jön a Riddick 4, mondjuk a részleteket

Vin Diesel visszatér a Riddick-franchise-hoz, jön a Riddick: Furya!

Vin Diesel újra összeáll David Twohyval a franchise negyedik filmjére, írja a Variety. A portál értesülései szerint a legújabb film a Riddick: Furya címet viseli majd, Diesel pedig producerként is kiveszi a részét a munkából.

A film hivatalos leírása így szól: "Riddick végre visszatér a szülőbolygójára, egy olyan helyre, amelyre alig emlékszik. A bolygó lakói a túlélésért harcolnak egy új ellenséggel szemben. 

David Twohy megerősítette: "Rajongóink légiója évek óta követelte, és most végre készen állunk arra, hogy a Riddick: Furya című filmmel eleget tegyünk a felhívásuknak".

Hozzátette: "Vinnel és a One Race-szel való együttműködésem 20 gyümölcsöző évre nyúlik vissza, hiszen együtt készítettünk három filmet, két videojátékot, egy anime produkciót és mozgóképes képregényeket az internetre. Ebben az új nagyvásznas produkcióban visszatérünk Riddick szülőbolygójára, ahol végre megismerhetjük, hogy kicsoda valójában Riddick."

Vin Diesel új filmje, a Halálos iramban 10 épp tegnap kapott magyar szinkronos előzetest, melyet idelent nézhetsz meg.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»